ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Λ.ΣΤΡΑΤΟΥ 151
ΠΟΛΙΧΝΗ
56535
Greece
Contact Person: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Phone: 2310209986
Fax: 2310656035

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η εισαγωγή πρωτοπόρων και καινοτόμων προϊόντων για τον εξοπλισμό μονάδων μαζικής εστίασης.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, snack-bar, fast-food, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κ.α.

Η “ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ” είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας Ελλάδος μεγάλων οίκων της Ευρώπης και ειδικότερα της Γερμανίας. Όπως οι Neumaerker – GmbH, Polydor – Gmbh, Royal Catering, Schnitzel Master GmbH, Event Depot, Dualit, Multi – Star, Vulkanus, Ovag Italia Srl, Beneo Srl κ,α.

Από την ίδρυση της προσπάθησε να εισάγει νέα καινοτόμα προϊόντα. Ήταν η πρώτη εταιρεία που προώθησε στην ελληνική αγορά συσκευές για βάφλες και συνεχίζοντας με νέες ιδέες και προτάσεις είναι ο πλέον ειδικός συνεργάτης σας για τον εξοπλισμό συσκευών όπως βαφλιέρες, κρέπες, donuts, poffis, pancakes, λουκουμάδες τάρτες και άλλα προϊόντα ζύμης. Όπως επίσης και έτοιμο μίγμα για βάφλες, κρέπες, λουκουμάδες, pancakes και άλλα είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Πρωτοπόρα εταιρεία και στα επαγγελματικά grill επαφής. Τα grill επαφής είναι επαγγελματικά μηχανήματα υψηλής παραγωγικότητας ιδανικά για το ψήσιμο κρέατος αλλά και τοστ, σάντουιτς, αυγά, ψάρια κ.α. Επιτυγχάνουν γρήγορους χρόνους ψησίματος καθαρίζονται εύκολα και είναι εξοπλισμένα με πλάκες από ειδικά επεξεργασμένο βαρύ μαντέμι.

Το ηλεκτρικό μαχαίρι κοπής γύρου με περιστρεφόμενο δίσκο κοπής “Gyronal 90” της Polydor – GmbH ήταν μια ακόμα καινοτομία. Η εταιρεία μας εισήγαγε και προώθησε στην αγορά αυτό το νέο εργαλείο τόσο απαραίτητο για κάθε γυράδικο. Πλέον διαθέτουμε πλήρη γκάμα μοντέλων από ηλεκτρικά μαχαίρια κοπής γύρου ικανοποιώντας κάθε απαίτηση του επαγγελματία ψητοπώλη.

Μετά από χρόνια εμπειριών η εταιρεία μας είναι η πλέον ειδική σε συσκευές για Pop-Corn , μαλλί της γριάς και γενικά συσκευών Fun Food. Τα προϊόντα αυτά έχουν μεγάλες ευκαιρίες κέρδους δίνοντας νέες δυνατότητες και προοπτικές στους επαγγελματίες.

Η λίστα με τα προϊόντα περιλαμβάνει επίσης συσκευές για hot-dog, συσκευές γύρου, ψυγεία, αποχυμωτές, πρέσες πορτοκαλιών, φούρνοι για ψητές πατάτες, πολυκοπτικά λαχανικών και τυριών.

Ο Ηλίας Εμμανουηλίδης – από το 1972 - με παραπάνω από 40 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στην Γερμανία και στην Ελλάδα, στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μηχανημάτων εστίασης, κατέχει τη γνώση, την πείρα, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να επιλέγει και να διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα που θα αποκρίνονται και θα καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες. Την γνώση και την εμπειρία αυτή την έχει πλέον μεταλαμπαδεύσει στην επόμενη γενιά η οποία και διοικεί την εταιρεία με όραμα την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του επαγγελματία της εστίασης

 

 11 80430E 12 40460 12 40729DT 12 40734DT 31 40462 24 61 12649 1083  Gyronal90 1 Logo Neumaerker 72dpi 

Contact Form:
ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Neumaerker Hellas
Powered by SobiPro

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook