Ο Σ.Ε.Ε.Μ.Ε ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης ) ιδρύθηκε με έδρα την Αθήνα το Μάιο του 2007. Εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών, εισαγωγέων-αντιπροσώπων και εμπόρων επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης με κύριο πελατολόγιο τις ξενοδοχειακές μονάδες, τα εστιατόρια, τις επιχειρήσεις catering, τα ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, πλοία, νοσοκομεία, καφετέριες, snack bars, super markets, κρεοπωλεία, αρτοποιεία κ.λ.π...

Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα έχει να παρουσιάσει σημαντική δράση σε πολλούς τομείς. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα παρακάτω:

  • 2008 08-Απριλίου: Παραδόθηκε στα μέλη του συλλόγου το τελικό κείμενο της κοινής εγγύησης καλής λειτουργίας, όπως το επεξεργάστηκε ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου.

 

  • 2009-26-Σεπτεμβρίου: Σεμινάριο με θέμα «Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος - Ίδρυση Λειτουργία και Εξοπλισμός» . Εισηγητής ήταν ο κ. Σοφοκλής Κουρτίδης - Επόπτης Δημόσιας Υγείας. Οι σημειώσεις του σεμιναρίου δόθηκαν στα μέλη σε μορφή βιβλίου. Μέχρι σήμερα μάλλον είναι το μόνο συνοπτικό εγχειρίδιο με σαφείς οδηγίες και παραδείγματα σχετικά με την Ελληνική νομοθεσία, για το θέμα.

 

  • 2010 24-Νοεμβρίου: Παρουσίαση στα μέλη της νέας τροποποιημένης σύμβασης με την εταιρία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Η διαδικασία για να φτάσουμε σε αυτή τη σύμβαση ήταν δύσκολη και μακροχρόνια. Ξεκίνησε με διευκρινίσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ Σ.Ε.Ε.Μ.Ε. , Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. από το 2007 (έτος ίδρυσης).

 

  • 2009 & 2010 HORECA: Ο σύνδεσμος συμμετείχε στην έκθεση HORECA μετά από απόφαση των μελλών του. Τα μέλη του συνδέσμου έλαβαν ειδικές εκπτώσεις για τη συμμετοχή τους και ο σύνδεσμος προβλήθηκε ιδιαίτερα με ποικίλους τρόπους.

 

 • 2009 HOST: Τα μέλη του συνδέσμου με εξαγωγική δραστηριότητα έλαβαν επιδότηση 50% για τη συμμετοχή τους στην έκθεση HOST 2009 στο Μιλάνο. Για την διεκδίκηση της επιδότησης από τον Ο.Π.Ε. συμμετείχε ο σύνδεσμος στη διαπραγμάτευση.

 

 • 2011 HORECA : Ο σύνδεσμος δέχθηκε προσφορά περιπτέρου από τους διοργανωτές της έκθεσης για ανεπίσημη παρουσία. Το πρώτο NewsLetter του συνδέσμου τυπώθηκε και μοιράστηκε από τους διοργανωτές σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Για φωτογραφίες του περιπτέρου πατήστε εδώ.

 

 • 2011-19-Μαρτίου : Μετά την ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα, ακολούθησε σεμινάριο από τον επόπτη δημόσιας υγείας Σοφοκλή Κουρτίδη πάνω σε πρακτικά ζητήματα του εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Μοιράστηκε βιβλίο με ύλη σχετική με το σεμινάριο (ανανεωμένα θέματα από το 2009). Εξακολουθεί να είναι το μόνο συνοπτικό εγχειρίδιο για το θέμα που έχει τυπωθεί από οποιονδήποτε φορέα. (click για φωτογραφία)

  Το σεμινάριο ακολούθησε παρουσίαση από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης αποτελούμενο από τους κ. Βαγγέλη Τσόγκα (υπεύθυνος γραφείου τύπου), κ. Αλέξανδρο Παπαρσένο (πρόεδρος ΕΤΕΑΝ) και κ. Δημήτρη Καλογριά (νομικός σύμβουλος). Το θέμα της παρουσίασης ήταν ο νέος αναπτυξιακός νόμος, τα χρηματοδοτικά εργαλεία προς τις επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξη, οι ενισχύσεις και οι χρηματοδοτήσεις των ΜμΕ. Μοιράστηκε έντυπο υλικό με το περιεχόμενο της παρουσίασης. (click για φωτογραφία) .
0
0
0
s2smodern

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook