Με μεγάλη προσέλευση από τα Mέλη του πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Ε.Μ.Ε. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) η οποία έλαβε χώρα στην πόλη των Τρικάλων Θεσσαλίας στις 24 Φεβρουαρίου 2018 προσελκύοντας πενήντα και πλέον εταιρείες του κλάδου της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Tα θέματα της ημερήσιας διατάξεως ήταν ο απολογισμός της δράσης του 2017, η έγκριση της διαχείρισης του 2017, ανάλυση θεμάτων που αφορούν τον Σύνδεσμο και τα Μέλη του και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΕΜΕ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγιναν βραβεύσεις επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη, μακροημέρευση και εξέλιξη ενός κλάδου της ελληνικής οικονομίας με έντονη δυναμική και με μεγάλες εξαγωγικές δυνατότητες .

Οι βραβευθέντες ήταν οι εξής:

Οι κοι Χανδρινός Σπυρίδων , Χανδρινός Γεώργιος, Μπαρμπαρήγος Κωνσταντίνος και Μπαρμπαρήγος Γεώργιος της εταιρείας ΙΝΟΜΑΚ για την πολύχρονη προσφορά τους στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης

Ο κος Σαμαράς Στυλιανός της εταιρείας OSCAR HELLAS για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης

Η εταιρεία ΒΑΜΒΑΣ FROST για την επιτυχημένη προώθηση ελληνικών μηχανημάτων μαζικής εστίασης στο εξωτερικό

Ο οργανισμός ENTERPRISE GREECE για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εξωστρέφεια του κλάδου εξοπλισμού μαζικής εστίασης

Κατόπιν έλαβε μέρος η κοπή της πίτας με ευχές για ένα δημιουργικό έτος.

 

 

0
0
0
s2smodern

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook