ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ XENIA 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ WORKSHOP

Στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2018 o Σ.Ε.Ε.Μ.Ε ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) σε συνεργασία με την εταιρία RESTAURANT RPOFITS διοργανώνει ανοιχτή ενημέρωση workshop με θέμα:

Μυστικά:  ΚΕΡΔΩΝ-ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ “

Ομιλητής :     Παναγής Γρηγοράτος – RESTAURANT PROFITS

 

Που και Πότε;

To workshop θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ : C 2     του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan

Expo στις 25 Νοεμβρίου 2018 κατά την διάρκεια της έκθεσης XENIA 2018

Ώρα προσέλευσης : 10:30   Ώρα Έναρξης 11:00     Διάρκεια : 1 ώρα

Μια άλλη επιτυχημένη Γενική συνέλευση του ΣΕΕΜΕ πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου.

Τα Μέλη του νέου Δ.Σ. του ΣΕΕΜΕ είναι:

Με μεγάλη προσέλευση από τα Mέλη του πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Ε.Μ.Ε. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) η οποία έλαβε χώρα στην πόλη των Τρικάλων Θεσσαλίας στις 24 Φεβρουαρίου 2018 προσελκύοντας πενήντα και πλέον εταιρείες του κλάδου της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤIΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (Σ.Ε.Ε.Μ.Ε)  συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση XENIA 2017 που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό METROPOLITAN EXPO και σας προσκαλεί να τον επισκεφτείτε στην Αίθουσα 1 στο Περίπτερο Α15


Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ.Ο Πρόεδρος του ΣΕEΜΕ κ. Αυγεράκης Γιάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μωραϊτης Πάνος και τα μέλη του Συνδέσμου κ.Βαρανάκης Ανδρέας, κ. Βαρανάκης Νίκος και ο κ. Αυγεράκης Λεωνίδας παρευρέθησαν στη Συνέλευση και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο κλάδο του τουρισμού.

Παρουσία του προέδρου του ΣΕΕΜΕ, κου Αυγεράκη Γιάννη, τα εγκαίνια της HORECA.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν, μεταξύ άλλων, η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά, οι Πρόεδροι του ΞΕΕ, Γιώργος Τσακίρης, του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης και της ΠΟΞ, Γιάννης Ρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Ευρυδίκη Κουρέτα

oloi oi foreis tou tourismou sta egkainia tis horeca list

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook