Σε αυτή την ενότητα θα παρουσιάζονται θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο μας.

 

 

Το πρώτο που συστήνουμε σε νέους επαγγελματίες είναι ο χώρος να επαρκεί για τις ανάγκες της επιχείρησης που θέλουν να δημιουργήσουν. Ίσως να ακούγεται εξαιρετικά αισιόδοξο, όμως είναι σημαντικό να προσδιορίσει ο επαγγελματίας από την αρχή πόσο θέλει να εξελιχθεί η επιχείρηση του και να προβλέψει εάν αυτό είναι εφικτό, τις πιθανές μελλοντικές ανάγκες. Πολλές φορές διαπιστώνεται ότι προκύπτουν ανάγκες μετεγκατάστασης ή επέκτασης ή προσθήκης τμήματος της επιχείρησης σε άλλο χώρο, καθώς δεν επαρκούν οι υπάρχουσες υποδομές.

Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο .

Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες:

 

                             Γενικές συμβουλές για τη χρήση του πλυντηρίου

        

Χρησιμοποιώντας το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας του μηχανήματος εξασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τα υφάσματα που θα πλυθούν. Αποφύγετε προγράμματα μεγάλης διάρκειας και θερμοκρασίας, δεδομένου ότι σήμερα τα προϊόντα καθαρισμού είναι πολύ δραστικά, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Να θυμάστε ότι περισσότερο απορρυπαντικό δεν σημαίνει πιο καθαρό ύφασμα. Αντίθετα, η χρήση υπερβολικού απορρυπαντικού συνεπάγεται σπατάλη και άσκοπη ρύπανση. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού δίνεται από τον προμηθευτή σε σχέση με τη σκληρότητα του νερού.

Η διάδοχη είναι ένα ίσως το σημαντικότερο από τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα κάθε Οικογενειακή Επιχείρηση.

Μία εταιρεία ξεκινά από έναν ή μία ομάδα ανθρώπων με όραμα και έπειτα από σκληρή εργασία και πολλές περιπέτειες, φτάνει σε ένα σημείο όπου θεωρείται επιτυχημένη. Όμως κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η ώρα να περάσει στην επόμενη γενιά, εφόσον αυτή υπάρχει.

Έρευνες έδειξαν ότι μόλις 2 στις 10 επιχειρήσεις που περνούν στη 2η γενιά επιβιώνουν, ενώ μόλις 1 στις 20 φτάνει στην 3η γενιά. Τα νούμερα αυτά εφόσον ισχύουν, αποδεικνύουν ότι τελικά η μετάβαση από τη μία γενιά στην επόμενη είναι μία όχι και τόσο εύκολη διαδικασία, αλλά όμως εφικτή.

Η διαδικασία της διαδοχής είναι μία στρατηγική απόφασης και χρειάζεται σχεδιασμό για να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έχει βήματα, χρειάζεται χρόνο, υποστήριξη & προγραμματισμό και είναι διαφορετική για κάθε εταιρεία και τις ανάγκες της.

Στη συνέχεια του άρθρου θα παρουσιαστούν κάποια από τα σημαντικότερα σημεία τα οποία αν προσεχθούν, αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook