S.E.E.M.E

Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.)

    The Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.) was founded in May 2007 and it represents  the vast majority of manufacturers, importers, dealers and traders focus on professional equipment main clientele the hotel units, restaurants, business catering, bakers and confectioners, ships, hospitals, cafeterias, snack bars, super markets, butchers, bakeries etc.

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Workshop του ΣΕΕΜΕ στην XENIA 2018

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ WORKSHOP Στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2018 o Σ.Ε.Ε.Μ.Ε ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) σε συνεργασία με την εταιρία RESTAURANT RPOFITS διοργανώνει ανοιχτή ενημέρωση workshop με θέμα: Μυστικά:  ΚΕΡΔΩΝ-ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ “ Ομιλητής :     Παναγής Γρηγοράτος – RESTAURANT PROFITS   Που και Πότε; To workshop θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ : C 2     του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo στις 25 Νοεμβρίου 2018 κατά την διάρκεια της έκθεσης XENIA 2018 Ώρα προσέλευσης : 10:30   Ώρα Έναρξης 11:00     Διάρκεια : 1 ώρα

Blog

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (LAUNDRY)

                             Γενικές συμβουλές για τη χρήση του πλυντηρίου          Χρησιμοποιώντας το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας του μηχανήματος εξασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τα υφάσματα που θα πλυθούν. Αποφύγετε προγράμματα μεγάλης διάρκειας και θερμοκρασίας, δεδομένου ότι σήμερα τα προϊόντα καθαρισμού είναι πολύ δραστικά, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Να θυμάστε ότι περισσότερο απορρυπαντικό δεν σημαίνει πιο καθαρό ύφασμα. Αντίθετα, η χρήση υπερβολικού απορρυπαντικού συνεπάγεται σπατάλη και άσκοπη ρύπανση. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού δίνεται από τον προμηθευτή σε σχέση με τη σκληρότητα του νερού.

Blog

Οικογενειακή Επιχείρηση: Η μετάβαση Από Τη Μία Γενιά Στην Επόμενη

Η διάδοχη είναι ένα ίσως το σημαντικότερο από τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα κάθε Οικογενειακή Επιχείρηση. Μία εταιρεία ξεκινά από έναν ή μία ομάδα ανθρώπων με όραμα και έπειτα από σκληρή εργασία και πολλές περιπέτειες, φτάνει σε ένα σημείο όπου θεωρείται επιτυχημένη. Όμως κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η ώρα να περάσει στην επόμενη γενιά, εφόσον αυτή υπάρχει. Έρευνες έδειξαν ότι μόλις 2 στις 10 επιχειρήσεις που περνούν στη 2η γενιά επιβιώνουν, ενώ μόλις 1 στις 20 φτάνει στην 3η γενιά. Τα νούμερα αυτά εφόσον ισχύουν, αποδεικνύουν ότι τελικά η μετάβαση από τη μία γενιά στην επόμενη είναι μία όχι και τόσο εύκολη διαδικασία, αλλά όμως εφικτή. Η διαδικασία της διαδοχής είναι μία στρατηγική απόφασης και χρειάζεται σχεδιασμό για να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έχει βήματα, χρειάζεται χρόνο, υποστήριξη & προγραμματισμό και είναι διαφορετική για κάθε εταιρεία και τις ανάγκες της. Στη συνέχεια του άρθρου θα παρουσιαστούν κάποια από τα σημαντικότερα σημεία τα οποία αν προσεχθούν, αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

footer logo

Roosevelt 8, Peristeri
Zip. 12134, Greece
Tel / Fax : +30.210 5715881

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook