S.E.E.M.E

Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.)

    The Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.) was founded in May 2007 and it represents  the vast majority of manufacturers, importers, dealers and traders focus on professional equipment main clientele the hotel units, restaurants, business catering, bakers and confectioners, ships, hospitals, cafeterias, snack bars, super markets, butchers, bakeries etc.

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

XENIA 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ XENIA 2018

Blog

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΝ ΚΕΝΩ (SOUS VIDE)

sous vide

Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο . Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες:  

Blog

Οικογενειακή Επιχείρηση: Η μετάβαση Από Τη Μία Γενιά Στην Επόμενη

Η διάδοχη είναι ένα ίσως το σημαντικότερο από τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα κάθε Οικογενειακή Επιχείρηση. Μία εταιρεία ξεκινά από έναν ή μία ομάδα ανθρώπων με όραμα και έπειτα από σκληρή εργασία και πολλές περιπέτειες, φτάνει σε ένα σημείο όπου θεωρείται επιτυχημένη. Όμως κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η ώρα να περάσει στην επόμενη γενιά, εφόσον αυτή υπάρχει. Έρευνες έδειξαν ότι μόλις 2 στις 10 επιχειρήσεις που περνούν στη 2η γενιά επιβιώνουν, ενώ μόλις 1 στις 20 φτάνει στην 3η γενιά. Τα νούμερα αυτά εφόσον ισχύουν, αποδεικνύουν ότι τελικά η μετάβαση από τη μία γενιά στην επόμενη είναι μία όχι και τόσο εύκολη διαδικασία, αλλά όμως εφικτή. Η διαδικασία της διαδοχής είναι μία στρατηγική απόφασης και χρειάζεται σχεδιασμό για να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έχει βήματα, χρειάζεται χρόνο, υποστήριξη & προγραμματισμό και είναι διαφορετική για κάθε εταιρεία και τις ανάγκες της. Στη συνέχεια του άρθρου θα παρουσιαστούν κάποια από τα σημαντικότερα σημεία τα οποία αν προσεχθούν, αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Blog

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (LAUNDRY)

                             Γενικές συμβουλές για τη χρήση του πλυντηρίου          Χρησιμοποιώντας το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας του μηχανήματος εξασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τα υφάσματα που θα πλυθούν. Αποφύγετε προγράμματα μεγάλης διάρκειας και θερμοκρασίας, δεδομένου ότι σήμερα τα προϊόντα καθαρισμού είναι πολύ δραστικά, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Να θυμάστε ότι περισσότερο απορρυπαντικό δεν σημαίνει πιο καθαρό ύφασμα. Αντίθετα, η χρήση υπερβολικού απορρυπαντικού συνεπάγεται σπατάλη και άσκοπη ρύπανση. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού δίνεται από τον προμηθευτή σε σχέση με τη σκληρότητα του νερού.

footer logo

Roosevelt 8, Peristeri
Zip. 12134, Greece
Tel / Fax : +30.210 5715881

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook