Γενικές Συνελεύσεις
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2023, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2023, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                Αθήνα, Ιανουάριος 2023

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ), πραγματοποίησε με επιτυχία στις 14 Ιανουαρίου 2023 την Ετήσια Γενική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έγινε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 01/01/2022-31/12/2022. Επιπλέον, έγινε μια συνοπτική παρουσίαση της κλαδικής μελέτης, που έχει εκπονηθεί από την ICAP και συζητήθηκε το θέμα περί νόμιμης εγγύησης, βάσει του ισχύοντος νόμου. Παράλληλα, έγινε και η βράβευση με την απονομή τιμητικών πλακετών σε Μέλη, για την προσφορά τους στον κλάδο της Εστίασης.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους:

–  Γεώργιο Τριανταφύλλου για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Την απονομή έκανε ο κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος.

–  Νικόλαο Ανδρικόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Την απονομή έκανε ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζής.

– Εταιρία CRYSTAL A.E. για την εξαγωγική της δραστηριότητα, που αφορά στη μελέτη, κατασκευή, εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων. Την απονομή έκανε ο κ. Παπαντωνίου Γεώργιος.

– Γεώργιο Παπαντωνίου, πρόεδρο του Συνδέσμου ΕΣΤΙΑ, για την άψογη συνεργασία με τον ΣΕΕΜΕ. Την απονομή έκανε ο κ. Μωραΐτης Παναγιώτης πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ με τον κ. Αυγεράκη Ιωάννη, πρώην πρόεδρο του ΣΕΕΜΕ.

Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε κοπή της Βασιλόπιτας για το 2023.

Η τυχερή του φετινού φλουριού ήταν η Αναστασία Κιοσίδου από την εταιρία ΚΙΟΣΙΔΗΣ ΙΚΕ-JOHNY, η οποία κέρδισε το δώρο, προσφορά από την ΠΡΟΜΕΤΑΛ ΜΠΑΚΛΗΣ ΑΕΒΕ.

Διάδωσε το