Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις
Νέα συνεργασία ΣΕΕΜΕ – Δελτίο Τύπου

Νέα συνεργασία ΣΕΕΜΕ – Δελτίο Τύπου

  

 

                                                                                                                                                 Δευτέρα 18/07/2022

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη Λίλα Καραποστόλη ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγκ του Συνδέσμου. Η κ. Καραποστόλη διαθέτει εμπειρία στον κλάδο της Εστίασης και παράλληλα μεγάλη αγάπη στη γαστρονομία.

Καλωσορίζουμε στον Σύνδεσμο το νέο στρατηγικό μέλος και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα! Είμαστε σίγουροι πως η παρουσία και οι ιδέες της θα συμβάλουν εποικοδομητικά στη δημιουργική πορεία του Συνδέσμου, αλλά και στην ευρύτερη ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου της Horeca.

Ο ΣΕΕΜΕ ιδρύθηκε τον Μάιο του 2007 και εκπροσωπεί την πλειοψηφία των κατασκευαστών, εισαγωγέων-αντιπροσώπων και εμπόρων σε όλον τον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Έχει ως κύριο άξονα δράσης την ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου και την εναρμόνισή της με τα διεθνή πρότυπα, καθώς και τη συνεργασία όλων των φορέων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας .

Με τη συνεργασία αυτή, ο ΣΕΕΜΕ εμπλουτίζει την ομάδα των συνεργατών της με ικανά και έμπειρα στελέχη στον τομέα δραστηριοποίησής της.

Λίλα Καραποστόλη

Κιν.: 6932776077

Mail: lkarapostoli@seeme.com.gr

Η κ. Λίλα Καραποστόλη
Διάδωσε το