Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις
ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ COFFEE BUSINESS AWARDS 2023

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ COFFEE BUSINESS AWARDS 2023

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΕΜΕ μετέχει ενεργά υπό την αιγίδα, υποστήριξη και συμμετοχή του στα CoffeeBusiness Awards (#Coba23), τα οποία διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr.

Στο πλαίσιο αυτής της αποδοτικής συνεργασίας, ο ΣΕΕΜΕ έχει εξασφαλίσει ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ Corporate Participation για τα μέλη του Συνδέσμου, που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο επαγγελματικό κοινό της καφεστίασης κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής. Τα Coffee Business Awards 2023, στα οποία αναμένεται η παρουσία 500 επαγγελματιών και στελεχών του χώρου της καφεστίασης, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, με φυσική παρουσία στο Divani Apollon Palace & Thalasso και παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Επιπλέον, όποια εταιρία εξοπλισμού το επιθυμεί, μπορεί να λάβει μέρος στη διαδικασία βράβευσης, καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό συμμετοχής, για την κατηγορία στην οποία ανήκει. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναδείξουν την αριστεία τους. Στα Coffee Business Awards θα απονεμηθούν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων, σε 7 θεματικές ενότητες και 13 τιμητικά βραβεία.

Από αυτές, η κατηγορία που αφορά στον Eξοπλισμό καφεστίασης περιλαμβάνει

  • Καλύτερη Καφετιέρα
  • Κορυφαίος Προμηθευτής Καινοτόμου Εξοπλισμού για τον Καφέ
  • Καμπάνια Διαφήμισης Κορυφαίου Προμηθευτή Εξοπλισμού για τον Καφέ
  • Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού για τον Καφέ με Έμφαση στο ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διακυβέρνηση)
  • Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού για τον Καφέ – Ιστοσελίδα
  • Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού για τον Καφέ – Στρατηγική στα Social Media
  • Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού για τον Καφέ – Εταιρική Ταυτότητα
  • Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού για τον Καφέ – Υπηρεσίες Μετά την Πώληση

Παρακαλούμε, βρείτε συνημμένα την Ειδική Πρόταση που εξασφάλισε ο ΣΕΕΜΕ για τα μέλη του συνδέσμου, που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους την ημέρα της βράβευσης.

 

Διάδωσε το