Άρθρα ΣΕΕΜΕ
Συνάντηση κ. Πάνου Μωραΐτη με τον Υπουργό Εξωτερικών

Συνάντηση κ. Πάνου Μωραΐτη με τον Υπουργό Εξωτερικών

Τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια επισκέφθηκε, χθες, στο γραφείο του ο Πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) κ. Πάνος Μωραΐτης.

Ο κ. Μωραΐτης έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του κλάδου εξοπλισμού στον κ. Υπουργό και μεταξύ άλλων ανέφερε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της Εστίασης.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επέκταση συνεργασίας με την Enterprise Greece, αναφορικά με την εξαγωγική δραστηριότητα νέων αγορών σε εκθέσεις με διευρυμένα σύνορα στο εξωτερικό, πέραν των καθιερωμένων ευρωπαϊκών χωρών.

Επίσης, ο κ. Μωραΐτης αναφέρθηκε στην έλλειψη ενός Φορέα Πιστοποίησης για τις συσκευές υγραερίου στην Ελλάδα και στο γεγονός ότι πολλοί κατασκευαστές προστρέχουν σε Φορείς του εξωτερικού με δυσβάσταχτο πολλές φορές κόστος.

Ο κ. Δένδιας άκουσε με πολλή προσοχή τα όσα ο κ. Μωραΐτης  παρουσίασε και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δυναμική του κλάδου, την οποία και δεν γνώριζε.

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση μιας εκ νέου συζήτησης, όπου θα τεθούν πολλά ζητήματα του κλάδου επί τάπητος και της συνεργασίας για την επίλυσή τους.

 

 

 

Διάδωσε το