

Η συνεργασία όλων των φορέων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας και της επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων.
Η διασφάλιση ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου, θα προσφέρουν στον χρήστη των προϊόντων ένα αξιόλογο επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών και προδιαγραφών ασφάλειας των συσκευών.
Η αναβάθμιση της ελληνικής Νομοθεσίας και η εναρμόνισή της με τα διεθνή πρότυπα.
Η οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων πάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, σε συνεργασία με λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς ( Συνδέσμους chef, εστιάτορες, ξενοδόχους, τεχνολόγους τροφίμων κ.λ.π… ), προκειμένου να συμβάλει στην αναβάθμιση της ελληνικής γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής και στην εξέλιξη του τουριστικού μας προϊόντος σε συγκριτικό πλεονέκτημα.