Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις
HORECA 2022: Gastronomy Forum/Waste Management στην Εστίαση- ΣΕΕΜΕ, Λίλα Καραποστόλη (vid.)

HORECA 2022: Gastronomy Forum/Waste Management στην Εστίαση- ΣΕΕΜΕ, Λίλα Καραποστόλη (vid.)

Στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA, που πραγματοποιήθηκε στις 11-14 Φεβρουαρίου 2022 στο Metropolitan Expo of Athens, ο ΣΕΕΜΕ  σε συνεργασία με την κ. Λίλα Καραποστόλη, ιδιοκτήτρια του «Μαθήματα Μαγειρικής», διοργάνωσε ομιλία στο Φόρουμ Γαστρονονομίας με θέμα «Waste Management στην Εστίαση». Ένα σημαντικό θέμα του κλάδου, το οποίο και ανέλυσαν έμπειροι ομιλητές της Εστίασης. 

     Συντονίστρια συζήτησης: Λίλα Καραποστόλη
    Ομιλητές:
   – Αλέξανδρος Θεοδωρίδης: Συνιδρυτής και Διαχειριστής “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”
   – Νίκος Σαγρής: Ιδιοκτήτης Καταστημάτων Εστίασης
   – Χρήστος Σόκολης: Food Business Consultant και  Επιχειρηματίας Καταστημάτων Εστίασης

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της ομιλίας.

Διάδωσε το
EnglishGreek